Quizzes

Easy world quiz questions and answers

Test your General knowledge about easy world quiz questions based on multiple choice questions.

Easy world quiz questions

1. what is the capital of south Africa

A. Cape town

B. Malta

C. Jakarta

D. none of these

Answer. A

2. which of the following sports most popular in the world

A. Football

B. Badminton

C. Basketball

D. Swimming

Answer. A

3. where is world war second memorial located

A. Oslo

B. London

C. Washington DC

D. none of these

Answer. C

4. Nepal is located in which continent

A. Asia

B. Africa

C. Oceania

D. North America

Answer. A

5. which country grow the most potato

A. india

B. China

C. Brazil

D. Russia

Answer. B

6. Where is popular cricket stadium lords

A. Kenya

B. West indies

C. New Zealand

D. Australia

Answer. D

7. which of the following is world tallest mountain

A. K2

B. Mount Everest

C. Makalu

D. none of these

Answer. B

8. +1 country calling code of which country

A. Argentina

B. Spain

C. Japan

D. United states

Answer. D

9. How many years are there in century

A. 1000 years

B. 10 years

C. 100 years

D. 50 years

Answer. C

10. which country is the largest producer of diamond

A. india

B. South Korea

C. Russia

D. United states

Answer. C

11. What is the official language of Russia

A. French

B. English

C. Russian

D. Hebrew

Answer. C

12. Which country has most airports

A. United kingdom

B. United states

C. India

D. Japan

Answer. B

13. Red onions originated from which country

A. Brazil

B. Bangladesh

C. Morocco

D. Itlay

Answer. D

14. What is national language of Brazil

A. Spanish

B. English

C. Portuguese

D. Arabic

Answer. C

15. Which country won fifa world cup 2019

A. Colambia

B. Algeria

C. French

D. Uruguay

Answer. C

Read also –