Urdu to English quiz test 2021

play this Urdu to English translation quiz which is based on daily used common words. Here I am providing a some sentences which are shown below –

Urdu to English quiz test

 1. شادی کی سالگرہ مبارک ہو

A. Happy Anniversary 
B. Happy birthday 
C. Happy new year 
D. None of these 

Answer. A

2. میں ٹھیک ہوں

A. I am sad
B. I am good 
C. I am Hungary 
D. I am doctor 

Answer. B

3. عید مبارک

A. Happy Eid
B. Happy Christmas 
C. Happy Holi
D. Happy Diwali 

Answer. A

4. مجھے فوٹو گرافی پسند ہے

A. I like cricket
B. I like music 
C. I like photography
D. I like Movie 

Answer. C

5. تم کیا کر رہے ہو

A. What you are doing 
B. What are you doing 
C. What doing are you 
D. What you doing are

Answer. B

6. اتوار

A. Sunday 
B. Monday 
C. Friday
D. Tuesday 

Answer. A

7. آپ کتنے سال کے ہو

A. How old you are 
B. How you are old
C. How old are you 
D. How are old you

Answer. C

8. مجھے آپ سے پیار ہے

A. I love you 
B. I see you
C. I am waiting for you 
D. I am busy

Answer. A

9. ہسپتال

A. Hospital 
B. School 
C. Church 
D. Stadium 

Answer. A 

10. وہ ایک گانا گا رہی ہے

A. She singing a song 
B. She are singing a song 
C. She sing a song 
D. She is singing a song 

Answer. D


Read also - hindi to English quiz