Quizzes

Top 15 country capital quiz questions

Play this interesting quiz on top 20 country capital based on multiple choice questions ( mcq ) –

country capital quiz

1. New Delhi capital of which country

A. India

B. United states

C. Pakistan

D. Nepal

Answer. A

2. What is the capital of United kingdom

A. Bristol

B. London

C. Manchester

D. None of these

Answer. B

3. Bijing capital of which country

A. Japan

B. Indonesia

C. China

D. Afghanistan

Answer. C

4. Kathmandu capital of which country

A. Nepal

B. Vitenam

C. Malta

D. Turkey

Answer. A

5. New Zealand located in Oceania continent and capital of new Zealand

A. Willington

B. Paris

C. Capetown

D. None of these

Answer. A

6. What is the capital of United states

A. Florida

B. New York

C. Los Angeles

D. None of these

Answer. B

7. Calling code of Argentina is + 54 and capital of

A. Rosario

B. Buenos Aires

C. Mendoza

D. None of these

Answer. B

8. Kabul capital of which country

A. Afghanistan

B. Sri Lanka

C. Bhutan

D. Malaysia

Answer. A

9. If currency of Japan is yen then capital of

A. Osaka

B. Kyoto

C. Tokyo

D. Hiroshima

Answer. C

10. Moscow capital of which country

A. Russia

B. Norway

C. Brazil

D. Germany

Answer. A

11. Capital of Bangladesh is

A. khulna

B. Dhaka

C. Sylhet

D. None of these

Answer. B

12. France located in western Europe and capital of

A. Nantes

B. Lyon

C. Paris

D. Marseille

Answer. C

13. Calling code of itlay is +39 and capital of

A. Rome

B. Milan

C. Venice

D. None of these

Answer. A

14. Canberra capital of which country

A. Canada

B. Nigeria

C. Australia

D. Scotland

Answer. C

15. What is the capital iran

A. Shiraz

B. Tehran

C. Isfahan

D. None of these

Answer. B

Read also –